Tekniset asiantuntijapalvelut

Tekniset asiantuntijamme ovat isännöinnin oikea käsi


Tekniset asiantuntijat


Teknisillä asiantuntijoillamme on monipuolinen koulutus ja kokemus, jolloin voit luottaa heidän asiantuntemukseensa. Suurissa hankkeissa on tehty onnistuneesti yhteistyötä maamme johtavien konsulttiyritysten kanssa.

Vahva rakentamisen osto-osaaminen takaa asiakkaillemme kilpailukykyiset hinnat. Kilpailutuksessa voimme käyttää hyödyksi suurta asiakasmassaamme volyymikilpailutuksissa kuitenkin siten, että tarjoukset ovat yksilöllisiä asiakaskohteittain.

Toimimme tiiviissä yhteistyössä isännöintimme ja huoltotoimemme kanssa, jolloin omaisuuden hoito on kokonaisvaltaisesti osaavissa käsissä ja kaikki oleellinen tieto kerätään päätöksentekijöille tiedoksi.

Tekniset asiantuntijamme tekevät mm. kiinteistökatselmuksia ja kuntotarkastuksia sekä niihin perustuvia pitkän aikavälin korjaussuunnitelmia. He vastaavat tarvittaessa myös korjaushankkeiden työselostusten laatimisesta, tarjouskyselyistä, urakkasopimuksista ja urakoiden valvonnasta.

Teknisessä asiantuntijatiimissämme tietoa jaetaan, annetaan ja otetaan vastaan sujuvasti. Kaikki tämä tieto on asiakkaidemme käytössä.

Kiinteistöjen kunnossapito


Kiinteistökantamme ikääntyessä korjaustarve rakennusosien vanhetessa kasvaa ja toisaalta asukkaiden vaatimukset nousevat. Laaja korjausrakentamisen kokemus, osaaminen ja paikallistuntemus täydentävät vahvasti isännöintipalveluitamme ja luovat kiinteistöjen arvon säilyttämiselle mitä parhaimmat edellytykset.