Matinkylän Huolto Oy
Etusivu > Yritysesittely > Palvelut

Palvelumme

Palveluitamme kuvaavia sanoja ovat monipuolisuus, asiantuntemus ja tehokkuus. Laaja palveluvalikoimamme antaa asiakkaillemme mahdollisuuden ostaa kaikki tarvitsemansa kiinteistönpitopalvelut yhdestä yrityksestä tai vaihtoehtoisesti haluamansa osapalvelut.

 • Isännöinti
  Isännöinti on kiinteistön ja asukkaiden päivittäiseen elämään liittyvien asioiden mahdollisimman joustavaa hoitoa. Isännöinnissä korostamme organisaatio-osaamista ja laajan kumppanuusverkostomme osaamiseen perustuvaa yhteistyötä. Ammattitaitoisella isännöinnillä luodaan yhdessä asiakasyhtiön hallituksen kanssa hyvän omaisuudenhoidon edellytykset.

 • Kiinteistöjen hoito ja huolto
  Kiinteistöjen hoidon ja huollon osalta korostamme paikallisen toimijan vahvuuksia. Paikallistuntemus ja asiakkaan lähellä oleminen luovat turvallisuutta sekä mahdollisuuden hyvälle vuorovaikutukselle ja nopealle palvelulle.

 • Ympäristönhoito
  Ympäristönhoitoon liittyvät palvelut kattavat talviajan lumi- ja hiekoitustyöt, kesäajan istutusten ja viheralueiden hoidon sekä ympärivuotisen puhtaanapidon.

 • Energianhallinta
  Keskimääräisen asuinkiinteistön hoitomenoista aiheutuu noin 45% energian-, sähkön- ja vedenkulutuksesta. Energiaverojen ja energian hinnan kasvun myötä näihin kustannuksiin aiheutuu suuria nousupaineita. Me olemme jo vuosia panostaneet energianhallintaan yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Hoitokohteemme tavaramerkki on porrasaulan tai ilmoitustaulun monipuolinen energiankulutustiedote.

 • Rakennuttaminen
  Kiinteistökantamme ikääntyessä korjaustarve rakennusosien vanhetessa kasvaa ja toisaalta asukkaiden vaatimukset nousevat. Laaja korjausrakentamisen osaaminen ja paikallistuntemus tekee rakennuttamispalvelustamme vahvan täydennyksen isännöintipalveluumme ja luo kiinteistöjen arvon säilyttämiselle parempia edellytyksiä.

 • Siivous
  Yhteiskäyttötilojen siivous on merkittävä osa kiinteistönhoitoa ja sen avulla luodaan viihtyisät asumisolot. Asiakas voi ostaa siivouspalvelun yhdessä muiden palveluiden kanssa kauttamme haluamansa siivousohjelman mukaisella sisällöllä. Asiakasyhtiöidemme tarvitsemat siivouspalvelut ostetaan kumppanuusverkostoomme kuuluvilta siivousliikkeiltä.