Matinkylän Huolto Oy
Etusivu > Autopaikat

Autopaikat

Asiakasyhtiömme asukkaana voit tiedustella asiakaspalvelustamme vapaita autopaikkoja.

Autopaikkojen vuokraustilannetta kannattaa tiedustella etukäteen puhelimitse. Mikäli vapaita autopaikkoja ei yhtiössä ole, voit ilmoittautua jonoon odottamaan vapautuvaa autopaikkaa tai pyrkiä varaamaan jonkin muun taloyhtiön vapaana oleva paikka.

Autopaikoista tehdään kirjallinen sopimus, jonka irtisanomisaika on yksi kalenterikuukausi. Irtisanominen tulee tehdä kirjallisesti, myös poismuuton yhteydessä.

Auton sähkölämmitystolppien ja autohallien avaimet lunastetaan käteismaksua vastaan asiakaspalvelustamme. Mikäli autopaikan vuokrasopimus on tehty suoraan kiinteistön omistajan kanssa, tulee avainta hakiessa esittää allekirjoitettu vuokrasopimus. Muistathan palauttaa avaimet irtisanottuasi paikan!

Autopaikoista peritään käyttökorvaus kunkin taloyhtiön vuosittain määrittelemän talousarvion mukaisesti. Käyttökorvaus peritään huoneiston vuokran tai vastikkeen yhteydessä. Käyttökorvausasioissa voit olla yhteydessä suoraan vastikevalvontaamme tai oman isännöitsijätoimistosi vuokranvalvontaan.