Matinkylän Huolto Oy
Etusivu > Asiakirjat

Asiakirjat

Asiakaspalvelupisteestämme ja kiinteistösihteereiltämme voi tilata kiinteistön asiapapereita. Nopeuttaaksesi asiointiasi, asiapaperit kannattaa aina tilata etukäteen. Näin henkilökuntamme ehtii etsimään tarvittavat tiedot sovittuun ajankohtaan mennessä. Kaikki asiakirjat ovat maksullisia, vuosittain vahvistettavien tariffien mukaisesti.

Talonkirjaotteet

Talonkirjaotteessa on kiinteistön ja huoneiston tiedot sekä tiedot huoneiston asukkaista. Talonkirjaote tarvitaan liitteeksi esimerkiksi Kelan asumistuen hakupapereihin. Otteen saamisen edellytyksenä on, että kaikki huoneistossa asuvat ovat toimittaneet muuttoilmoituksen Matinkylän Huolto Oy:n toimistoon. Talonkirjaote noudetaan asiakaspalvelupisteestä ja maksetaan käteisellä.

Isännöitsijäntodistukset

Isännöitsijäntodistus liitteineen on tilattava hyvissä ajoin etukäteen, tilauksia vastaanottavat kiinteistösihteerit. Isännöitsijäntodistus vaaditaan huoneiston myynnissä. Lisäksi pankit haluavat todistuksen selvittäessään lainan haun yhteydessä lainavakuuksia. Tilausoikeus on huoneiston omistajalla, omistajan valtuuttamalla henkilöllä tai kiinteistönvälittäjällä myyntitoimeksiantoa vastaan. Isännöitsijätodistuksen saamisen edellytyksenä on, että huoneiston osakas on merkitty huoneiston osakkaaksi isännöitsijätoimistoon toimitettavien asiapapereiden perusteella. Katso lisää tarvittavista papereista Muuttoasiat-sivuilta. Isännöitsijäntodistuksen toimitustavasta sovitaan tilauksen yhteydessä.

Piirustukset

Asiakaspalvelupisteestä voi tiedustella oman huoneistonsa pohjapiirustusta. Piirustus kannattaa muiden asiapapereiden tavoin tilata etukäteen. Pohjapiirustus noudetaan asiakaspalvelupisteestä ja maksetaan käteisellä. Lisäksi teknisestä toimistosta projektipäälliköiltä osoitteesta Matinkatu 20 voi tarvittaessa tiedustella tarkempia sähkö- tai putkipiirustuksia.

Kunnossapidon periaateohjelma

Useimmille isännöintiasiakkaillemme on teetetty PTS eli kiinteistön kunnossapidon pitkäntähtäimen suunnitelma. Kunnossapidon periaateohjelma hyväksytään yleensä taloyhtiön yhtiökokouksessa liitettäväksi isännöitsijätodistuksen oheen. Siitä ilmenee, minkä tyyppisiä korjauksia kiinteistö vaatii seuraavien vuosien aikana, miten toimenpiteet on parasta hoitaa ja kuinka ne rahoitetaan. Tuleviin korjaushankkeisiin voidaan varautua jo ennalta. Periaateohjelma kuuluu isännöitsijäntodituksen liiteasiapapereihin, mutta sen voi ostaa asiakaspalvelustamme myös erikseen. Osakkaille periaateohjelma toimitetaan yhtiökokouskutsun mukana.

Kiinteistön talous

Isännöintiasiakkaidemme talousarvio sekä tuloslaskelma ja tase kuuluvat isännöitsijäntodistuksen liiteasiapapereihin, mutta ne voi ostaa asiakaspalvelustamme myös erikseen. Osakkaille tasekirja toimitetaan yhtiökokouskutsun mukana.